coaching voor bewindvoerders

Door eigen ervaring wijzer geworden

Ik ben Chratiana Zonnenberg. Sinds 2006 ben ik werkzaam als zelfstandig bewindvoerder, mentor en curator. 

In de loop der jaren heb ik, net als ieder andere bewindvoerder veel meegemaakt. “The highs & the lows” van het vak, en alles er tussen in. Ik ben daarbij gesteund door mijn eigen life coach. Simpelweg gezegd om bepaalde zaken af en toe in perspectief te zien. De “redder” in mij tot rust te manen en prioriteiten te stellen. 

Het heeft mij veel geleerd en veel gebracht. Ik heb zelfs een aantal malen op het punt gestaan om mijn zaak te verkopen, mijn hoofd onder een kussen te verstoppen en maar hopen dat het beter zou worden. Lag dat aan het werk? Of lag dat aan mij en hoe ik er in stond?

Ik ben er van overtuigd dat veel samenhangt met hoe wij in het leven staan en welke oude patronen wij met ons mee dragen. Oude patronen die wij gaander weg hebben opgebouwd en die ons hielpen in tijd van “nood”. Maar die ons nu in de weg gaan staan van onze persoonlijke ontwikkeling. Ons letterlijk de weg blokkeren en resulteren in overbelasting en Burn out. 

Wat zou het mooi zijn als we dat konden tegen gaan en dat is er vanaf nu!

Ccoaching voor bewindvoerders

Losse sessie's

pakket van 4, 6 of 8 sessies

In 4, 6 of 8 sessies toewerken naar de eerste stappen om weer lekker in je vel te zitten en oude patronen los te laten.

€ 150,- per uur excl. btw. excl reiskosten
1 sessie is ongeveer 1,5 uur
plus half uur voorbereiding en schrijven ropport.

Intensief traject

6 maanden , 2x per maand een sessie

Over een periode van 6 maanden, 2x per maand een sessie, adhoc email contact bij hulpvragen en een followup call na 2 maanden na afloop van het traject.

12 sessies - € 2.700,- excl btw, excl. reiskosten
incl.. rapportage

Gemotiveerde werknemers, goud voor uw bedrijf!

In de afgelopen jaren is het ziekteverzuim onder bewindvoerders explosief gestegen. Mede door de werkdruk en de structurele veranderingen waaraan het vak onderhevig is dragen bij aan een ongezonde werkbalans.

U als werkgever heeft hier vast al mee te maken hebt gehad. Een werknemer die teveel hooi op zijn vork heeft, zowel in het werk als prive sfeer, valt eerdere uit. Dat zien we terug in de volgende effecten:

  • Hoger (ziekte-)verzuim en verlies van productiviteit (tot wel 20%) doordat men privé zaken in werktijd regelt en mentaal gebukt gaat onder de druk
  • Extra belasting op de rest van het personeel om de klappen op te vangen
  • Grotere kans langdurig verzuim met de nodige kosten voor uw bedrijf

U als werkgever draagt een grote verantwoordelijkheid. Wat als wij samen uw jaaromzet met 1% kunnen verbeteren, 1 medwerker niet langdurig ziek laten zijn, door simpelweg het verschil te gaan maken middels coaching? 

Wandelcoaching
en lichaamgericht therapie

Wandelcoaching

 

Door de sessies naar buiten te verplaatsen, weg van het kantoor, weg van de confrontatie  nemen we al een drastische stap in de goede richting. Natuur heeft een helende werking die direct aan de slag gaat. Iets wat niet na te bootsen is in een kantoorsetting.

De combinatie natuur en wandelen, heeft een dusdanig positief effect op lichaam en geest, dat jij direct resultaat ziet. Als we daarnaast kleine stappen gaan maken in jouw persoonlijke ontwikkeling, middels coaching, zal je ervaren hoe ver je nog kunt groeien.

Want zelfs een burn-out of periode waarin het allemaal teveel lijkt, zitten lessen om te leren.  Laten we samen gaan ontdekken waar jij tegen aan loopt en wat jij kunt doen om het tij te keren.